joi, 20 iunie 2013

Cat de important este un site web?

Importanta unui site web este data de afacerea dumneavoastra. La modul general un site web este util oricarei afaceri dar problematica este putin discutabila.

Sa luam urmatorul caz: firma dumneavoastra comercializeaza legume. Pentru ca produsele sunt foarte perisabile un magazin online este inutil. Daca nu vindeti in cantitati industriale un site este inutil. Site-ul va ajuta doar pentru brand awarness daca veti vrea ca oamenii sa recunoasca firma dumneavoastra.

Daca spre exemplu firma dumneavoastra comercializeaza produse IT atunci un magazin online este nu doar util ci necesar! Pe langa magazinul fizic in care aveti deja clientii dumneavoastra, un site web va deschide o multime de oportunitati.

O agentie de web design va poate oferi solutia perfecta pentru firma dumneavoastra. Daca nu sunteti siguri ca aveti nevoie de prezenta online atunci apelati la o echipa de profesionisti pentru lamuriri :)

Sa revenim la subiectul acestui articol. Un site este important atat pentru clienti cat si pentru firma propriu-zisa. Clientul are nevoie de incredere pe care o va obtine din profesionalismul pe care il prezinta site-ul si firma are nevoie de clienti. Este destul de simplu.

Un site este important pentru informatiile pe care le ofera de aceea tot ce contine acesta trebuie sa fie unic, util si real! Nu incercati sa infloriti prezentarea firmei pentru ca va induce in eroare clientii si va aduce negativism din partea acestora. Ultimul lucru de care aveti nevoie este sa izbucneasca o discutie online negativa cu trimiteri la site-ul/afacerea dumneavoastra. Asftel de probleme apar zilnic pe internet dar dispar foarte repede... totusi in timpul in care sunt active pot distruge afaceri solide sau pot crea noi oportunitati, depinde doar de dumneavoastra cum le veti trata.

Mai devreme sau mai tarziu toata lumea se confrunta cu pareri negative. Daca le considerati constructive veti avea numai de castigat si site-ul de prezentare al firmei dumneavoastra va oferi rezultate exceptionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu