marți, 8 octombrie 2013

Succesul unui blog pe Tumblr

Toata lumea cunoaste platforma de microblogging Tumblr. Este un site unde va puteti face unul sau mai multe bloguri in care puteti posta informatii scurte sau imagini. Tumblr este folosit cel mai mult pentru imagini si animatii GIF.

Un blog pe Tumblr este de succes daca aveti la fiecare post cateva zeci/sute de rebloguri sau like-uri. Acestea se obtin, teoretic, in functie de calitatea materialului adaugat. Cu cat imaginea este mai buna cu atat numarul de interactiuni va fi mai mare.

In teorie suna totul foarte bine dar in realitatea treaba nu sta chiar asa. Singurul mod in care puteti obtine cat mai multe interactiuni pe Tumblr este sa aveti un numar cat mai mare de urmaritori. Majoritatea utilizatorilor de pe Tumblr va urmaresc inapoi daca ii urmariti si voi pe ei. Acesta este marele secret: cu cat urmariti mai multe persoane cu atat de mult veti fi urmarit si veti obtine mai multe interactiuni pentru postari.

Tumblr este un site care va poate aduce un link dofollow cu PageRank mare foarte usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati cat mai multe imagini si sa dati cat mai multe like-uri si rebloguri. Pe masura ce timpul trece, pagina voastra va obtine un PageRank bun si dupa aceea puteti adauga un link direct catre site-ul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu