miercuri, 21 august 2013

Directoare de articole/advertoriale

Pe langa directoarele web, directoarele de articole reprezinta cea mai simpla si eficienta metoda gratuita de promovare a unui site. Un director de articole este un catalog online in care puteti adauga articole ca pe un blog. In cadrul acestor articole puteti insera legaturi catre site-ul vostru obtinand astfel un backlink contextual si calitativ.

Pentru scrierea unui astfel de articol trebuie sa respectati cateva reguli de bun simt:
  1. Continutul articolului trebuie sa fie unic. Daca articolul este copiat nu va aduce niciun avantaj! 
  2. Continutul trebuie sa fie relevant site-ului catre care faceti trimiteri. Daca site-ul vostru este despre legume atunci nu scrieti un articol despre calculatoare. Pentru ca link-ul sa fie benefic trebuie sa fie relevant! Majoritatea directoarelor de articole au foarte multe categorii asa ca veti putea scrie despre absolut orice subiect.
  3. Articolul trebuie sa fie cat mai lung posibil. De ce? Pentru ca astfel veti genera o pagina cu foarte mult continut relevant site-ului vostru si link-ul va deveni mult mai important.
  4. Nu scrieti doar de dragul marimii articolului. Daca nu mai aveti informatii de oferit in afara celor deja scrise atunci nu are niciun sens sa incarcati articolul inutil. Tineti cont de faptul ca scrieti pentru oameni nu pentru calculatoare. Intr-un final aceste articole vor fi citite de oameni care va pot vizita site-ul si care pot deveni clienti.
Mai multe informatii despre aceste reguli - Cum redactez un advertorial?

In articolul din link-ul de mai sus veti gasi o lista cu cele mai importante directoare de articole din Romania impreuna cu pagerank-ul si autoritatea acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu