sâmbătă, 6 iulie 2013

Cum poti lucra intr-o agentie de web design?

Este foarte simplu. Trebuie sa ai cunostinte in web design sau programare web. Orice agentie de web design are nevoie de cel putin un programator sau un designer. Unele agentii s-au dezvoltat si pe arii de optimizare seo, promovare web, grafica pentru print, print si multe alte servicii.

Iti recomand sa trimiti CV-ul catre agentiile care iti trezesc interesul, chiar daca nu au pozitii deschise in acest moment ei vor pastra CV-ul tau si te vor contacta daca te vei incadra intr-o pozitie viitoare. Spre exemplu daca esti din Bucuresti incearca sa trimiti CV-ul catre o agentie web design din Bucuresti, nu din alt oras pentru ca este foarte dificil sa lucrezi remote si multi nu te vor accepta. In plus, chiar daca lucrezi de acasa este important sa te duci personal la interviu. Un interviu prin Skype este aproape egal cu 0.

Intr-un astfel de domeniul cel mai important lucru este modul in care iti scrii CV-ul. Spre exemplu eu gasesc mult mai interesant un CV iesit din comun decat clasicul CV European... intr-un domeniu in care trebuie sa lucrezi pe creatie este important sa o dovedesti chiar din alcatuirea CV-ului. Este foarte important sa ai si un portofoliu de lucrari, acesta este probabil cel mai mare avantaj pe care il poti arata. Un portofoliu solid inseamna o angajare sigura.

Iti mai dau inca un sfat: evita sa vorbesti despre salariu la interviu, asteapta ca angajatorul sa inceapa discutia despre partea financiara. Intr-o agentie de web design nu vei lucra pe un salariu mic, asta e sigur :)

Iti doresc succes la angajare si o avansare cat mai rapida!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu